Cheesecake brownie

“Ó, Anna! 🙂 Erre nincsenek szavak…  Nagyon finom! 🙂 Azt hittem, hogy az “alap” brownie receptet a blogról nem lehet felülmúlni (azt pár hete fagyival ettünk, hmmm…), de mégis! 🙂 Ez a mascarpone bele hatalmas ötlet, zseniális süti, megkoronázta a vasárnapi ebédünket! :)” Kinga, egyik lelkes blogolvasónk

Se időm, se ihletem frappáns bevezetőt írni. A receptet legalább gyorsan begépeltem. Csokis, mascarpones. Csak jó lehet. Gyorsan elkészül, elronthatatlan. Mi kell még? Csak süssétek meg és jó lesz Nektek 🙂 Brownie szeretetem tagadhatatlan. Van is pár variáció itt a blogon.
A recept innen van.

img_20161017_134640

Hozzávalók:

  • 125 g étcsoki
  • 125 g vaj
  • 2 tojás
  • 150 g cukor
  • 75 g finomliszt
  • csipet só
  • kb 200 g mascarpone

Elkészítés:

A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A vajat és a csokit mikróban megolvasztjuk. Egy másik tálban habosra keverjük a cukrot meg a tojásokat majd az olvasztott csokis-vajas cucchoz keverjük. Mehet bele a liszt, csipet só és eldolgozzuk. Egy kb 20×20-as formát kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a massza felét és a mascarponet rákanalazzuk/kenjük. Mehet rá a massza másik fele, majd toljuk a sütőbe és 17-20 perc alatt süssük készre. Akkor jó, ha a teteje már szilárd de a belseje krémes.

 

Anna

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s