Almás morzsasüti (crumble)

Megint almás, megint egyszerű és gyors. Diabetikus verzióhoz diabetikus liszttel és gyümölcscukorral vagy eritrittel szoktam késziteni.

1535515_819240518130118_2457808478454775823_n

Hozzávalók 4 főre:

4 db alma

150 g liszt

100 margarin

100 g cukor

fahéj

Elkészítés:

A meghámozott, felkockázott almát, egy kivajazott, hőálló edény aljába tesszük. Megszórjuk fahéjjal. Egy külön tálban a lisztet, cukrot, margarint összekeverjük (morzsás állagú lesz) majd rászórjuk a felkockázott almára.
150 fokon, 30 perc alatt készre sütjük.

Bármilyen más gyümölccsel is készíthetjük.

Anna

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s