Avokádókrém

És hogy ki az a Rezs??? Hát a saját kez??leg hajtatott avokádófácskám. Szerencsére egyel??re tényleg csak fácska, mert 20 méteres a rendes mérete. Rezs?? már vagy a 6. kísérleti mag volt, és amikor már lemondtam róla, suttyomban kihajtott. Ilyenek ezek az avokádók..

A krémet grissini mellé ajánlom, de felhasználható bárminem?? mártogatnivalóhoz. Nálunk visszatér?? recept, f??leg “avokádószezonban”.

Hozzávalók:

1-2 avokádó

2-3 ek tejföl

2 gerezd fokhagyma

fél tk Er??s Pista

só. bors

Az avokádókat pucoljuk meg (akkor az igazi, amikor szinte elválik a héj a hústól, de még nem barnult meg). Vágjuk le a magról, viszonylag kisebb darabokban – a turmixolás miatt. Adjuk hozzá a tejfölt, zúzott fokhagymát, f??szereket. Turmixoljuk össze az egészet és kész a kencefice. Érdemes frissen fogyasztani, mert hamar megbarnul, és úgy annyira nem guszta.

Cimg1881

Sztárfotó Rezs??r??l és a krémr??l

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s